Vi söker en ansvarig Destinationsvärd på heltid året om!

Om oss:

Destination Åmål förvaltar inte mindre än 4 anläggningar för fritidsboende i Åmål, Örnäs camping, ställplats, Gästhamn och vandrarhem i Åmåls stadskärna. Utöver detta driver företaget även restaurangen på Örnäs camping i egen regi. Under sommaren är våran högsäsong men vissa anläggningar har öppet året runt.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer vara ansvarig och vara med att utveckla för hela driften och  av samtliga delar i företaget. Till detta hör bland annat att du ska se till att anläggningarnas alla delar fungerar och att gästerna får den service som förväntas. Du ska även jobba i olika IT system för att skapa en bra struktur och lägga schema. Bemanning, utbildning och skapande av rutiner och riktlinjer är en viktig del. Hos oss kommer du göra allt från att skotta snö, städa toaletter, måla och klipp gräs till att lägga schema, svara på mejl och vara en god förebild för alla säsongare.

Vem är du?

Du är ambitiös och är inte rädd att ta tag i saker.

För dig är gästen det viktigaste vi har och du känner en glädje i att hjälpa dem. Att vara tålig för stress och kunna planera och prioritera kommer vara en förutsättning i att lyckas. Att jobba mycket och på oregelbundna tider ser du inte som ett hinder utan en möjlighet.


Vi har inget krav på tidigare erfarenhet eller utbildning men det är högt meriterande. Vi anser att personlig lämplighet är det viktigaste.


Körkort är ett krav

Omfattning är 40 timmar i veckan eller enligt överenskommelse

Lön enligt överenskommelse

Tycker du att detta verkar spännande så söker du till oss! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts i samråd med dig.

Skicka ditt personliga brev och cv till:

Ornascamping@gmail.com

Jobba med oss!


Vi söker ständigt efter mänikor som älskar och brinner för service